Levering

Normalt sender vi varen fra oss 1-2 arbeidsdager etter at vi har mottatt din bestilling. Pakken blir sendt som brevpost og du vil motta den i din egen postkasse. Fremsendingstiden er normalt 2-3 dager. Dersom pakken er for stor for postkassen din, må den hentes på postkontoret. Vær oppmerksom på at pakker sendt som brevpost ikke kan spores.
Du har eventuelt to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det, vil den bli returnert tilbake til oss. Du vil da bli fakturert for fraktkostnadene, samt et gebyr på 250 kr for uavhentet vare.

Betaling av frakt

Velg fraktalternativ i kassen. Vi har gratis frakt på alle ordre over 500 kr.

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .


For frakt utenom Norge, vennligst ta kontakt på post@intira.no
 
 Alle bestillinger som kommer til nettbutikken blir bekreftet først via skjermbildet som kommer opp like etter at bestilling er sendt oss, og endelig ved vår ordrebekreftelse som sendes deg pr. e-post i løpet av kort tid etter mottatt bestilling. Vår ordrebekreftelse innholder informasjon om bestilte produkter, mengde, pris inkl. mva, porto/frakt og totalsum.

Oppkrav
Hvis du har valgt å få sendt varen i oppkrav, vil oppkravsgebyret komme i tillegg.