Betaling og retur

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken www.intira.no (orgnr. 920602541) til forbrukere ved nettbutikk-salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
 
Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregisrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon.
Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og  angrerettsloven.
 
Vi er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden.
 

Betaling


Du har 5 betalingsvalg ved bestilling:
 
-Betale med Vipps
-Klarna: faktura, kort eller delbetaling
-Du kan betale med ditt vanlige betalingskort på Paypal sin betalingsside, eller du kan betale med din Pay-pal konto.
-Du kan forhåndsbetale til kontonr. 1822 7664 068
-Betale når du henter varen på utsalgsstedet vårt i Follebu
 

Priser

Prisene er inkludert moms.
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Alle bestillinger som kommer til nettbutikken blir bekreftet først via skjermbildet som kommer opp like etter at bestilling er sendt oss, og endelig ved vår ordrebekreftelse som sendes deg pr. e-post i løpet av kort tid etter mottatt bestilling. Vår ordrebekreftelse innholder informasjon om bestilte produkter, mengde, pris inkl. mva, porto/frakt og totalsum. Vi gjør oppmerksom på at kunden selv plikter å sørge for at det skrives rett adresse ved bestilling. Vi dekker ikke tapte varer som følge av at det er oppgitt feil adresse.

Angrerett/Retur
Du har 14 dagers angrerett på ditt kjøp. Skulle du angre et kjøp fyller du ut angrerettsskjema og sender varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist). Gi beskjed på e-mail til post@intira.no hva du retunerer, og vi setter stor pris på at du i mailen oppgir returårsak. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom angrerettsskjema ikke følger varen. NB! Angrerettsskjema ligger digitalt som vedlegg til ordren.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk, og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på, og originalemballasjen må også legges ved.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e), betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 10 dager. Oppgi ditt kontonr på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto.

Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via kontaktskjemaet. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp.

Bytte

Vi ønsker at våre kunder skal bli fornøyde og vi dekker billigste returporto tilbake til oss, dersom størrelsen ikke skulle passe. Vi gjør oppmerksom på at du da må passe på å pakke varene på en slik måte at du tar hensyn til postens mål for høyde, bredde og lengde. Vennligst ta kontakt på post@intira ved bytte. 

Postoppkrav

Ved postoppkrav må pakken din hentes på nærmeste postkontor. Du har 14 dager på å hente ut pakken, dersom pakken ikke blir hentet ut innen fristen og den blir retunert til oss, vil det påbeløpe et gebyr for uavhentet pakke på 200 kr.

Reklamasjon

Er det feil ved en vare eller hvis den er skadet, vil vi at kontakter oss på post@intira, slik at vi sammen kan løse problemet. Vennligst oppgi hva som er feil og legg gjerne med et bilde. Dette må skje innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Reklamasjon må senest skje to år etter at du som forbruker overtok varen. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp.

Force majeure 

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.
 
Minimumsalder:
 
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.